Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Тексас

Имот за продажба в Тексас

Тя граничи на север с Оклахома; на североизток с Арканзас; на изток с Луизиана; югозападно с Мексико; на запад с Ню Мексико; на югоизток е с изглед към Мексиканския залив. Червената река е част от северната граница, частта от река Сабин от източната част и от Рио Гранде от тази с Мексико.

Имоти за продажби в Тексас са паднали с 3.2%. Търсенето на жилища обаче остана особено силно поради продължаващото икономическо разрастване на държавата. Разработчиците ускориха активността на предлагането, но търсенето на имоти за продажба в Тексас се бори усилено. Строителните компании продължават да се борят с увеличаването на разходите за сухопътен, трудов и дървен материал, както и с промяна на регулациите. Достоверността на случая се влоши в цялата държава.

В продължение на години Тексас е изградил ситуация, при която семействата могат да живеят добре с много от най-удобните в САЩ.

Също така, едно скорошно проучване показва, че случаите на Тексас са по-бързи от личните доходи на държавата. Тези увеличения на цените не се появяват правилно в цялата държава.

Но все още можете да намерите идеалния си имот за продажба в Тексас.

Тексас също продължава да изпитва експлозивен ръст на населението, като печели близо 1100 души на ден. Според последните оценки на преброяването, най-големите градове в Тексас: Conroe, Frisco, McKinney и Georgetown, всички разположени в най-големите метрополии на държавата.

Строителните компании в Тексас се борят да посрещнат голямото търсене на еднофамилни случаи на достъпни цени. Един проблем, който трябваше да срещне, беше липсата на квалифицирани работници в строителния сектор след рухването на недвижимите имоти от Голямата рецесия.

Цената на земята е 20,4% от цените на дома в Тексас, исторически по-високи и с 14,1% през 2000 г.

Правителственият натиск също играе роля в собствеността върху продажните цени в Тексас. Според фондацията за публична политика в Тексас много градове в Тексас реагираха на бърз растеж, като въведоха стриктни кодови зони с кръстосани препратки към развитието, повишаващи търсенето и цените.

Увеличаването на разходите, свързани със строителството, направи развитието на жилищата на умерено цени трудно и по-малко изгодно за домашните строители. В резултат на това строителството на еднофамилни жилища се отдалечава от жилищата на основното жилище и от по-големи, по-скъпи и по-изгодни жилища.

Това не е добър период за закупуване на имот за продажба в Тексас, но е много атрактивна страна преди всичко за семействата.

Съседните щати Тексас са: Ню Мексико, Оклахома, Арканзас, Луизиана.

 •  
  Преместване в Тексас: всичко, което трябва да знаете

  Преместване в Тексас: всичко, което трябва да знаете '' Lone Star State '' '' състоянието на самотната звезда ''. Така се дефинира Тексас - нация, чието мото е "приятелство". След няколко войни за независимост, през 1845 г. става част от Съединените щати. Този съюз, обаче, не губи Тексас своята и ...

 •  
  Кратки почивки в Съединените щати. Топ 3 американци.

  Кратки почивки в Съединените щати. Топ 3 американци. Настъпила е есента и чисто летните туристически дестинации са оставени от мнозинството инвеститори. Той се фокусира върху по-леките райони, изоставяйки крайбрежните и карибските райони. Какви са първите три места за прекарване на почивка в ...

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Това за нанасяне-в дома е вече в процес на изграждане и ще бъде на разположение през октомври. Моля свържете се с Ърни директно за повече подробности...
Cod. 19537

За продажба Вила, Тексас, Fort Worth, Southlake, 560, Truelove Trail, Southlake Tx 76092

1,174,420.98BGN
За продажба
Вила

504.37 m²
Съвременен и стилен дом, напълно реновиран през вкл. обичай дърво и травертин подове, гранит и естествени каменни бани плюс more.New SS уреди, вкл. га...
UNAVAILABLE
Cod. 12868

За продажба Земеделска земя, Тексас, San Antonio, San Antonio, San Antonio

1,628,626.94BGN
За продажба
Земеделска земя

3510 m²
Този имот е разположен
UNAVAILABLE
Cod. 12321

За продажба Вила, Тексас, Dallas, Heath, 150 Shepherds Glen

7,564,067.36BGN
За продажба
Вила

5600 m²
Ultimate Waterfront Estate!
UNAVAILABLE
Cod. 12319

За продажба Къща в стопанство, Тексас, Dallas, Heath, 7229 S. FM 549

3,619,170.98BGN
За продажба
Къща в стопанство

10600 m²
Имоти на Лендмарк Държава Повишени високо
UNAVAILABLE
Cod. 11959

За продажба Къща в стопанство, Тексас, Austin, Wimberley, 2450 Oak Run Dr.

723,834.20BGN
За продажба
Къща в стопанство

1994 m²
Близо 2000 кв. фута жилищна площ
UNAVAILABLE
Cod. 11730

За продажба Земеделска земя, Тексас, Corpus Christi, Corpus Christi, AIRLINE RD/SARATOGA BLVD

21,715,025.91BGN
За продажба
Земеделска земя

40 m²
Обща Информация за имота:
UNAVAILABLE
Карта, движение на цените и статистики
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
 1. Предпочитания

  Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

  Задайте сега Да не се показва отново
BB